2009-12-03

Art Options - Langbroek - NL

Meer dan 20 jaar geleden organiseerde Art Options een serie tentoonstellingen die het Nederlandse landschap tot onderwerp hadden. Kunstenaars uit het hele land namen er aan deel.
In de loop der jaren werd de kunst die Art Options tentoonstelde echter steeds gevarieerder. Jaarlijks werd er wèl aandacht aan het landschap besteed. Grote groepstentoonstellingen met de titel 'Down the Stream' oogstten veel belangstelling.
De laatste 15 jaar bevond de succesvolle galerie zich in het centrum van het historische stadje Wijk bij Duurstede, in panden aan de haven en bij de molen. Vanaf 1 juni 2007 werd een andere weg ingeslagen. De beide panden werden verkocht, de galerie was daarna online en op afspraak te bezoeken.
Art Options is thans gevestigd in een schitterend natuurgebied, met uitzicht op de Utrechtse heuvelrug en boerenland, dichtbij de rivier en maar enkele kilometers van Wijk bij Duurstede en Leersum vandaan. Midden in Nederland, een uurtje rijden van Amsterdam, Den Haag of Rotterdam, 25 km. ten zuiden van Utrecht.
Van mei t/m oktober worden er tentoonstellingen gehouden die Nederland - het Nederlandse landschap met name - tot onderwerp hebben. De cirkel is rond. Binnen dit thema is veel mogelijk. Gedurende de rest van het jaar zijn wij geopend op afspraak.

Website : http://www.artoptions.nl/