2009-11-21

Galerie Dessers - Hasselt - Leuven

Galerie Dessers werd opgericht in 1978 met een zeer concreet concept : een internationale confrontatie van afwisselend "gevestigde kunstenaars" en "veelbelovend talent".
Daarnaast zijn kwaliteit en een correcte prijsbepaling de vaste waarden die gehanteerd worden bij het samenstellen van een zeer gevarieerd en verscheiden kunstaanbod waar zowel sculpturen, schilderijen en grafische technieken aan bod kunnen komen

Galerie Dessers Hasselt is ondergebracht in een gerenoveerd herenhuis gelegen op de 'Groene Boulevard' in het centrum van Hasselt. Op de bovenverdieping bevindt zich de expositieruimte waar U de actuele tentoonstelling kan bezichtigen.De permanentieruimte bevindt zich op de benedenverdieping en toont een ruime selectie uit de pemanente collectie van de galerie. De kleine stadstuin is de groene locatie voor de presentatie van sculpturen.
Galerie Dessers Leuven is ondergebracht in twee aaneensluitende herenhuizen in de Naamsestraat rechtover de Universiteitshal op nauwelijks 100 meter van de grote markt in Leuven. In de Naamsestraat 11 bevindt zich de expositieruimte waar u de actuele tentoonstelling kan bezichtigen. De permanente collectie kan u bezichtigen in de Naamsestraat 13.

Website : http://www.galeriedessers.be/Default.aspx?id=1